Reis op maat Scandinavië

Jouw eigen reis naar Scandinavië samenstellen
Het inschakelen van Northern Travel voor een ‘Reis op maat’ biedt veel gemak en voordelen. Immers, één vast contactpersoon richt zich volledig op jouw reiswensen en zorgt ervoor dat de reis tot in de puntjes wordt uitgezocht.

Betrouwbare partner
Naast onze eigen ervaringen beschikt Northern Travel over uitstekende contacten met lokale gebiedsvertegenwoordigers en aanbieders van activiteiten die wij tevens inzetten bij het samenstellen van jouw reis. Deze combinatie van onze eigen kennis en die van onze partners maakt dat wij voor iedere reiswens een passend aanbod kunnen maken.

Met onze service ‘Reis op maat’ houden wij rekening met al jouw vragen, opmerkingen en/of wensen in verband met een beoogde reis. Je geeft ons een aantal basisgegevens en wij doen de rest! Reizen op maat betekent precies wat de naam aangeeft: Je reis wordt precies zo samengesteld zoals je het zelf wenst.

Je geeft ons het budget, en binnen die grenzen werken wij in nauw overleg een reis uit die bij jouw wensen aansluit.

Hoe werkt het
Heb je bepaalde reisplannen en wil je die bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

Wij maken een afspraak waarbij gezamenlijk alle reisplannen en wensen worden doorgenomen. Dat kan bij u thuis, op het werk, per telefoon of e-mail. Op elk gewenst tijdstip, dus ook buiten kantooruren. Aan u de keus. Wij vragen een bedrag van € 50,- onderzoek- en dossierkosten (dit bedrag wordt verrekend met de reissom indien de reis gerealiseerd wordt).

Klik hier om jouw ‘Reis op maat’ te realiseren