Reisaanbod IJsland

HIER KOMEN BINNENKORT DE IJSLAND PAGINA’S

Waarom IJsland?
IJsland is een land van contrasten met een aantal unieke natuurwonderen zoals geothermische baden, vulkanen, noorderlicht et cetera. Een groot deel van het land is nog in vorming en kan dit ook met eigen ogen aanschouwen, de ruige en dramatische landschappen die door vulkanische uitbarstingen zijn ontstaan en door gletsjers zijn uitgeslepen! IJsland is nauwelijks veranderd sinds de Vikingen 1100 jaar geleden voet aan wal zetten. Wildernis, energie en rust zijn binnen handbereik.

Je kan op talloze manieren contact maken met IJslands wereld van natuurwonderen. Sommige activiteiten zoals het zwemmen in geothermische baden zijn een normaal onderdeel van het IJslandse stadse leven. Maar er is natuurlijk veel meer te beleven op het jongste land ter wereld. Wat dacht je van het spotten van walvissen en papegaaiduikers, een tocht maken op IJslandse paarden, ATV (All Terrain Vehicle) Quadtochten door de prachtige wildernis, vissen, wandelen, skitochten etc. Eigenlijk gewoon teveel om op te noemen! Je moet het zelf beleven!

De vermelde activiteiten op deze site is slechts een kleine opsomming van de mogelijkheden om IJsland te ontdekken. Daarom is het ook mogelijk jouw IJslandreis geheel naar jouw smaak door ons in te laten vullen. Maak dan gebruik van het formulier dat staat vermeld onder het item ‘Reis op maat Scandinavie’.