Accommodaties Noorwegen

Het assortiment aan accommodaties in Noorwegen dat word weergegeven op de website is slechts een kleine greep. In principe kunnen wij elke accommodatie in Noorwegen voor u boeken! Zowel kleine zelfstandige hotels, boutique hotels, grote hotelketens, appartementen, hutten, spa’s etc.

Furulund-02Røn (Valdres) Furulund Pensjonat

In het hart van de streek Valdres, Røn, tussen Oslo en Bergen ligt dit kleinschalige pension. Het is een sfeervol pension, waar je kunt genieten van rust en ruimte. De gasten hebben de beschikking over een gezellige huiskamer met houtkachel en een open haard. Tevens is er rondom het pension een grote tuin waar je zomers heerlijk kunt zitten om bij te komen van de activiteiten.

Meer informatie klik hier!


Myrkdalen-02Vossestrand (Hordaland) Myrkdalen Appartementen

Myrkdalen Appartementen is centraal gelegen t.o.v. Sognefjord en Hardangerfjord nabij het plaatsje Voss. De appartementen gelegen in een groen bergachtig terrein zijn de ideale uitvalsbasis om zowel het Sognefjord als het Hardangerfjord te ontdekken. Er zijn diverse mogelijkheden voor het ondernemen van activiteiten in de omgeving zoals raften in Voss.

Meer informatie klik hier!

Nes Gard

Nes Gard

Luster (Sogn og Fjordane) Nes Gard

Het gastenhuis “Nes Gard” is prachtig gelegen aan het Lusterfjord met uitzicht op de “Feigumfossen” waterval. Met haar 218 meter vrije val is het één van de hoogste watervallen in Noorwegen. “Nes Gard” is een charmant gebouw uit het jaar 1850 met een traditionele architectuur en interieur en wordt al 200 jaar door dezelfde familie beheerd. Je zult in dit huis een atmosfeer aantreffen die de geschiedenis van deze omgeving combineert met moderne faciliteiten.

Meer informatie klik hier!

 

 

Maritim Hotel

Maritim Hotel

Haugesund (Rogaland) Rica Maritim Hotel

Het Rica Maritim Hotel is een eerste-klas hotel gelegen aan de kade van de Smedasundet in Haugesund op een kleine afstand van het centrum. Het hotel beschikt over kamers voor elke behoefte. Haugesund biedt een breed spectrum van natuurlijke schoonheid, variërend van glinsterende kusten, wilde heide en bergen met watervallen.

Meer informatie klik hier!

 

Entrée Skifer Hotel

Skifer Hotel

Oppdal (Sør-Trøndelag) – Skifer Hotel

Skifer Hotel is een nieuw full-service hotel dat ligt in het hart van Oppdal, ten zuiden van Trondheim. Oppdal is een klein dorp waar wij u een diverse activiteiten kunt ondernemen voor zowel groepen als individuele reizigers. Het is hier niet alleen goed toefen in de winter maar ook in de zomer. Neem nu alleen al het spotten van Muskusossen in het nabij gelegen Dovrefjell.

Meer informatie klik hier!

 

 

ACCOM.-BIRKEBEINEREN-01Lillehammer (Oppland) – Birkebeineren Hotel

Hotel Birkebeineren is gelegen nabij het centrum van Lillehammer op maar 180 kilometer vanaf Oslo. Er kan in de omgeving van Lillehammer uitgebreid worden gewandeld om aldaar te genieten van het prachtige Noorse landschap. Met een bezoek aan het openluchtmuseum ‘Maihaugen’ geeft inzicht in het leven en werken in Noorwegen in de afgelopen 500 jaar. Het ‘dorp’ is een dwarsdoorsnede van Gudbrandsdalen.

Meer informatie klik hier!