Fjord Line bootovertochten

Northern Travel is officieel partner van Fjord Line en kunnen daarom ook alle overtochten bij deze rederij voor u boeken. Net zoals Northern Travel heeft ook Fjord Line het milieu hoog in het vaandel staan en daarom was de keus voor deze rederij niet moeilijk te maken.

 

FJORDLINE-BERGENSFJORD-01MS Bergensfjord
Aan boord van de MS Bergensfjord kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in een van onze restaurants, relaxen en ontspannen met behulp van goede entertainment en voordelig taxfree winkelen. Er zijn verschillende categorieën hutten aan boord van de MS Bergensfjord waar u uit kunt kiezen. Alle hutten zijn voorzien van een douche en toilet. De hutten verschillen in grootte en classificatie, van de economy klasse tot de luxere “Fjord Class”. U zult fris en uitgerust arriveren op de plaats van bestemming.

 

FJORDLINE-FJORDCAT-01Fjord Line Express : Hirtshals – Kristiansand
De Fjord Line Express vaart in slechts 2 uur en 15 minuten tussen Hirtshals en Kristiansand in Noorwegen. De veerboot vaart driemaal per dag tussen 24 mei en 2 september.
Geniet van de reis naar Noorwegen met de Fjord Line Express zittend in comfortabele stoelen, genietend van een heerlijk buffet en profiteer van de beste koopjes in onze taxfree winkel. Een snelle overtocht met optimaal reisgemak! De auto, caravan, camper of motor kan gewoon mee aan boord.

 

 

FJORDLINE-STAVANGERFJORD-01MS Stavangerfjord
Dit is het nieuwste schip van Fjord Line. Met de ingebruikname van dit schip krijgen de overtochten een enorme kwaliteitsimpuls en wordt tegelijkertijd de bereikbaarheid van Noorwegen aanzienlijk verbeterd. Op dit moment vaart Fjord Line al gedurende het hele jaar tussen het Deense Hirtshals en Stavanger en Bergen maar met de levering van de nieuwe cruiseferry zal ook het Noorse Langesund, de toegangspoort tot Zuidoost-Noorwegen aan het netwerk worden toegevoegd.
De nieuwe cruiseferry’s zijn uitgerust met brandstofbesparende motoren, om de uitstoot van schadelijke stoffen in de lucht en op het water tot een minimum te beperken. Tevens zal gebruik worden gemaakt van vloeibaar aardgas (LNG – Liquefied Natural Gas) in plaats van zware stookolie.

 

Boek je bootovertocht hier!

Fjord Line routekaart

Fjord Line routekaart