Winterreizen Noorwegen

Wintersport in Noorwegen is totaal anders dan in Oostenrijk of Zwitserland. Je waant je in een heel andere setting waar je nog echt kan genieten van de winterse natuur. Bijkomend voordeel is ook dat de accommodaties knus en gezellig zijn, op de pistes nog echt de ruimte hebt en geen lange wachtrijen bij de skiliften.

Noorwegen kan meer bieden dan alleen maar skiën! Wat dacht je van crosscountryskiën, langlaufen, hondensledetochten, ijsvissen, sneeuwscooter safari’s of gewoon een sneeuwpop maken. Eigenlijk te veel activiteiten om op te noemen.

Hieronder is slechts een klein deel activiteiten weergegeven, maar mocht je andere ideeën hebben neem dan gerust contact op want wij kunnen in de meeste gevallen alles voor jou regelen om onbezorgd van een welverdiende wintersportvakantie te genieten.

WINTERREIZEN-JOTUNHEIMEN-01

Nordic skicursus en tocht in de Jotunheimen
Wilt u uw Nordic skivaardigheden verbeteren of bent u nieuw met bergskitochten? De eerste drie dagen verblijven we in Gjendesheim voor een cursus skiën in de bergen en een aantal praktische trainingen in de regio. Genieten van onze lunch bij het vuur, het graven van een sneeuwhol en ijsvissen staat ook op het programma.

Meer informatie klik hier!


WINTERREIZEN-HULDREHEIMEN-0Huldreheimen (Oppland) 6 daagse cross-country skireis

Huldreheimen is gelegen tussen Vladres en Gausdal. Door velen word dit deel van het land gezien waar het traditionele Noorwegen bewaard is gebleven. De route leidt door een zacht landschap met sparren en dennenbossen, berken en langs spectaculaire bergtoppen. Dit is een tocht voor diegenen die liever kortere afstanden tussen de hutten en zonder steile beklimmingen en afdalingen prefereren.

Meer informatie klik hier!

 


WINTERREIZEN-FEMUNDEN-01Femundsmarka (Sør-Trøndelag) 7 daagse cross-country skireis

Dit is een uniek gebied van natuurlijke schoonheid, met grote dennenbossen of rotsachtig terrein met af en toe een eenzame pijnboom. De sneeuwcondities in Femundsmarka zijn over het algemeen goed en als de dagen langer worden in maart en april, zijn de voorwaarden zijn meestal ideaal voor winterse activiteiten.

Meer informatie klik hier!