Reisaanbod Zweden

Waarom Zweden?Om maar wat vooroordelen weg te nemen, Zweden is niet duurder dan Nederland en Zweden is ook niet koud. Althans, niet in de zomer! Door de lange dagen en het specifieke klimaat zijn er zelfs opvallend veel zonuren en relatief weinig regendagen in de zomer. Bovendien is er in Zweden nog sprake van 4 echte seizoenen, waardoor ook een bezoek buiten de zomer is aan te bevelen.
Om daar nog een paar overduidelijke voordelen van Zweden als vakantieland aan toe te voegen: ongerepte natuur, oneindig veel (water)sport mogelijkheden, gastvrije Zweden, een overheerlijke Zweedse keuken en een rijke historie gecombineerd met alle moderne gemakken. Voor diegenen die nog nooit in Zweden zijn geweest staat een bijzonder aangename kennismaking te wachten. En iedereen die Zweden kent weten waar we over praten en kan dit waarschijnlijk slechts beamen.

De bereikbaarheid van Zweden is, zowel per auto als per vliegtuig, goed. Géén overbezette tolwegen in de zengende hitte en de mogelijkheid om een groot deel van de reis op een relaxte manier met de auto op de boot te volbrengen. Vliegen is een goede optie door de lage tarieven die bijvoorbeeld Ryanair rekent vanaf vliegveld Eindhoven of Weeze (net over de grens bij Nijmegen) naar meerdere vliegvelden in Zweden.

Zweden strekt zich uit over een lengte van 1572 kilometer vanaf de meest zuidelijke provincie Skåne tot aan Lapland tegen de grens met Noorwegen en Finland. Het leent zich bij uitstek voor een rondreis door alle verschillende landschappen en langs de traditionele dorpen en moderne steden. Het land is echter veel te groot om er in slechts een paar weken een compleet beeld te krijgen.

Wij kunnen jou van dienst zijn voor het aanbieden van “reizen op maat”, wandelreizen, fietsreizen, kanotochten, accommodaties, wintersport, hondensledetochten, sneeuwschoentochten, wildsafari’s, skiën, crosscountryskiën etc.