Accommodaties Zweden

Het assortiment aan accommodaties in Zweden dat word weergegeven op de website is slechts een kleine greep. In principe kunnen wij elke accommodatie in Zweden voor u boeken! Zowel kleine zelfstandige hotels, boutique hotels, grote hotelketens, appartementen, hutten, spa’s etc.

hedenstugan_01Hedenstugan B&B Hotel (Gästrikland)

Hedenstugan is een B & B Hotel gelegen in het Zweedse plaatsje Heden op 30 kilometer ten noorden van Gävle in Gästrikland temidden in een bosrijke omgeving. Deze locatie leent zich uitermate goed voor het ondernemen van diverse activiteiten in de omgeving zoals; het bezoeken van een elandenpark, kanoën op de Botnische zee, een trip op een ATV (All Terrain Vehicle), wandelen in de directe omgeving etc.

Meer informatie klik hier!


sommarhagen_02 Hotel Sommarhagen (Östergötland)

Word wakker na een goede nachtrust door het geluid van de dieren uit de omgeving. Geen druk verkeer maar alleen het geluid van de natuur. Kortom, heerlijk! Bij hotel Sommarhagen vind je rust en comfort. De vijftien nieuw gerenoveerde kamers, gesitueerd in een voormalig pastorie dat terug gaat tot in de 16e eeuw geeft je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd verblijf in de omgeving van Östergötland. Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet.

Meer informatie klik hier!


ACCOM-ELEVEN-01Guesthouse Eleven Hotel (Värmland)

Dit gastenhuis is een sfeervol Bed & Breakfast Hotel, bekend om zijn rustige en ontspannen omgeving. Het hotel is gelegen in de Zweedse provincie Värmland net buiten het gezellige stadje Arvika, een echte toeristische en culturele trekpleister. Het voormalige schoolgebouw is gelegen op een kleine heuvel met een prachtig uitzicht op het meer.

Meer informatie klik hier!


01-skalsjogardenSkålsjögården (Hälsingland) Zweden

Stilte, stilte en nog eens stilte plus het gevoel van volledige vrijheid en het ontbreken van stress karakteriseren het verblijf bij Skålsjögården. Met een stap buiten de deur bevind je je gelijk in de Zweedse wildernis dat zich zeker leent voor een geslaagde vakantie voor mensen die niet willen vertoeven in toeristische gebieden!

Meer informatie klik hier!ACCOM-MELLANFJARDEN-01Jättendal (Gävleborg) Hotel Mellanfjärden

Mellanfjärden is een levendig vissersdorp gelegen aan de kust van Hälsingland, tussen Sundsvall en Hudiksvall in Midden-Zweden. Het hart van het dorp is het plein naast de haven, waar het hotel is gevestigd en het hele jaar is geopend. Er is ook een restaurant, een theater, winkels en in de zomer een kunstgalerie.

Meer informatie klik hier!ACCOM-HOTEL-KUNGSGATANStockholm (Uppland / Södermanland) Hotel Kungsgatan

Stockholm, een van de mooiste hoofdsteden ter de wereld, is gebouwd op 14 eilanden en verbonden door 57 bruggen. De prachtige gebouwen, het groen, de frisse lucht en de nabijheid van het water zijn kenmerkende eigenschappen van deze stad. Het Royal National City Park (het eerste nationale stadspark ter wereld), is een groene ruimte die ademt voor de stad.

Meer informatie klik hier!