Guesthouse Eleven Hotel (Värmland)

ACCOM-ELEVEN-03ACCOM-ELEVEN-01Dit gastenhuis is een sfeervol Bed & Breakfast Hotel, bekend om zijn rustige en ontspannen omgeving. Het hotel is gelegen in de Zweedse provincie Värmland net buiten het gezellige stadje Arvika, een echte toeristische en culturele trekpleister. Het voormalige schoolgebouw is gelegen op een kleine heuvel met een prachtig uitzicht op het meer.

Het gezinsvriendelijke hotel ligt dicht bij de natuur en beschikt over 10 smaakvol ingerichte kamers, allemaal met eigen badkamer. Het gezellige restaurant serveert, speciaal voor de gasten een uitstekend ontbijtbuffet en ook ’s avonds kun je genieten van heerlijke zelfgemaakte gerechten.

Het restaurant heeft een groot houten terras waar je kunt genieten van een lekker kopje koffie of een goed glas wijn. In de tuin is ook een speeltuin waar de kinderen veilig kunnen spelen.

ACCOM-ELEVEN-02In de omgeving van het hotel is prachtige natuur te vinden, die vooral bekend is om haar rijke flora en fauna. Deze leent zich uitstekend om diverse activiteiten te ondernemen zoals wandelen, fietsen, kanoën, langlaufen, ijsvissen etc. In het haventje, 800 meter vanaf het hotel is ook een roeiboot te huur net zoals kano’s, mountainbikes, citybikes, GPS, roeiboot met 4pk motor.

Wil je genieten van de prachtige natuur, rust en ruimte. Deze accommodatie is het gehele jaar, zomer en winter geopend om jou een optimale Zweedse ervaring te geven.

Boek deze reis hier!