Skålsjögården (Hälsingland) Zweden

01-skalsjogardenWelkom bij Skålsjögården, op de grens van Hälsingland en Dalarna!
Stilte, stilte en nog eens stilte plus het gevoel van volledige vrijheid en het ontbreken van stress karakteriseren het verblijf bij Skålsjögården. Met een stap buiten de deur bevind je je gelijk in de Zweedse wildernis dat zich zeker leent voor een geslaagde vakantie voor mensen die niet willen vertoeven in toeristische gebieden!
Rondom de accommodatie heb je meer dan 50 kilometer aan gemarkeerde wandel / mountainbike paden voor een heerlijke natuur ervaring. Je kan vissen, zwemmen of schaatsen, afhankelijk van het seizoen. In de uitgestrekte bossen heb je de kans om beren, wolven, elanden, lynxen, bevers, adelaars enz. te spotten.

 

Skålsjögården heeft ook een Finse rooksauna (stoom sauna) met een openlucht houten bad. Aangezien er een natuurlijke waterbron is met gezondheid bevorderende kwaliteiten word ook dit bad hiermee gevuld en verwarmd tot 40 graden Celsius. Dus heerlijk om na een dagje buiten zijn hierin te ontspannen omringt door een natuurlijke omgeving.

02-skalsjogardenDe eenvoudige kamers bevinden zich in vier houten gebouwen, elk met hun eigen karakter en charme. In de gemeenschappelijke ruimtes van de gebouwen zijn ook gescheiden douches voor mannen en vrouwen. De kamers hebben geen TV of telefoon maar wel over het hele complex is WiFi.

Het restaurant dat is gelegen op nog geen minuut lopen van de accommodaties kan worden genoten van een heerlijk maaltje om weer op kracht te komen voor de volgende dag.

Boek deze reis hier!