Stockholm (Uppland / Södermanland) Hotel Kungsgatan

ACCOM-HOTEL-KUNGSGATANStockholm, een van de mooiste hoofdsteden ter de wereld, is gebouwd op 14 eilanden en verbonden door 57 bruggen. De prachtige gebouwen, het groen, de frisse lucht en de nabijheid van het water zijn kenmerkende eigenschappen van deze stad. Het Royal National City Park (het eerste nationale stadspark ter wereld), is een groene ruimte die ademt voor de stad.

 

Met zijn geschiedenis van 750 jaar en een rijk cultureel leven bied Stockholm een brede selectie van wereldklasse aan musea en attracties. De meeste attracties van de stad kunnen te voet worden bereikt.Beklim de toren van het stadhuis voor een fantastisch uitzicht over Stockholm. Gamla Stan is de oudste attractie van Stockholm en een van de best bewaarde middeleeuwse stadscentra in de wereld. Loop door de smalle kronkelige straatjes met winkels vol ambachten, antiek, kunstgaleries en cafés . Het Koninklijk Paleis en de kathedraal van Stockholm bevinden zich ook in Gamla Stan.

 

Je verblijft in een historisch warenhuis slechts 500 meter van Stockholm Centraal Station.
Hotel Kungsgatan is onderdeel van het PUB klassieke warenhuis op het Hötorget plein. De beste winkels hotel in Stockholm heeft een eigen lift tot in de winkels. De locatie, op de hoek van de twee eerste winkelstraten, Kungsgatan en Drottninggatan, biedt u een gevarieerd, high-end selectie van winkels, restaurants en entertainment, eigenlijk gewoon om de hoek.