3- daags Kajak avontuur in Gästrikland

Hedenstugan-KAYAK-02Ben jij ook op zoek naar rust en stilte, samen met adembenemende natuur en outdoor-activiteiten in Zweden?
Als dit zo is, zal je zeker genieten van dit kajak-pakket gecombineerd met een verblijf in Hedenstugan en twee dagen kajakken over meren en de Oostzee onder begeleiding van een Engels sprekende begeleider.

 

Dag 1
Aankomst bij Hedenstugan om 15.00 uur. Hedenstugan ligt in een landelijke omgeving op slechts 6 kilometer van de Oostzee kust en 20 minuten rijden ten noorden van Gavle.

Hedenstugan-KAYAK-01Dag 2
Deze dag, na een stevig ontbijt ga je samen met een van de begeleiders naar een van de omliggende meren voor een eerste kennismaking met kajakken. Er worden verschillende dagtochten aangeboden in de omgeving, afhankelijk van het weer.

Dag 3
Na een lekker ontbijt check je uit bij het hotel maar je kan de bagage achterlaten. Samen met de begeleider ga je vandaag de zee op om het geoefende echt in praktijk te brengen. We peddelen in de Archipel door onder andere smalle doorgangen en open zee. Je kan zelfs met een beetje geluk nog zeehonden spotten.

Boek deze reis hier!