Beleef Zweden! Actief, Natuur, Proef

Hedenstugan-QUAD-015- daagse kennismaking met de Oostkust van Zweden waar je kennis maakt met Elanden van dichtbij in hun natuurlijke omgeving, kennis maken met de Zweedse Whiskey en actief bezig bent op Quads in de natuur rondom Hedenstugan.

Dag 1
Aankomst bij Hedenstugan vanaf 15:00. Aansluitend heb je de rest van de dag de tijd om zelf de omgeving te ontdekken door bijvoorbeeld te genieten van een wandeling in het bos direct gelegen achter het hotel.

Hedenstugan-QUAD-04Dag 2
Deze dag ga je na het ontbijt, met een Nederlands sprekende begeleider, de bossen in voor een Quad safari. Dit is echt een wereldse ervaring! Eventueel kan er nog een medepassagier bij u e/o bij de begeleider achterop. Er kan geruild worden als er meerdere zijn die willen rijden. Wij hebben een aantal mooie routes van ongeveer ca.3 uur uitgezet door de uitgestrekte bossen.
De routes gaan dwars door de bossen en over de paden waarbij we het asfalt zo veel mogelijk vermijden. Onderweg wordt er gestopt bij een grilplaats waar we gezamenlijk genieten van zo’n typisch Zweeds gebruik, gegrilde worstjes met broodjes.
Hedestugan-QUAD-02Dag 3
Op deze dag staat een bezoek gepland aan het Elandenpark. Met de auto vanaf de accommodatie ca. 30 min rijden. Hier kan je op eigen gelegenheid en in eigen tempo genieten van de koning van de Zweedse wouden. Gegarandeerd dat u een eland zult spotten. Aansluitend kunt u het plaatse Ockelbo bezoeken en eventueel een bezoek brengen aan de siertuinen van “WIJ Trädgårdar”

Hedenstugan-QUAD-03Dag 4
Vandaag gaat het tripje naar het stadje Gävle, om te proeven van een Zweedse whisky met een eigen karakter. Een ca. 2,5 uur durende rondleiding inclusief het proeven van 4 verschillende soorten Mackmyra whisky (min leeftijd 20 jaar). Aansluitend is een bezoek aan het stadje Gävle zeker een aanrader!

Dag 5
Na het ontbijt is de tijd gekomen om afscheid van elkaar te nemen maar je zal ongetwijfeld terugkijken op een onvergetelijke ervaring!

 

Boek deze reis hier!