Winterreizen Zweden

Wintersport in Zweden is totaal anders dan in Oostenrijk of Zwitserland. Je waant je in een heel andere setting, waar je nog echt kan genieten van de winterse natuur. Bijkomend voordeel is ook dat de accommodaties knus en gezellig zijn, op de pistes nog echt de ruimte hebt en geen lange wachtrijen bij de skiliften.

Zweden kan meer bieden dan alleen maar skiën! Wat dacht je van crosscountryskiën, langlaufen, hondensledetochten, ijsvissen, sneeuwscooter safari’s of gewoon een sneeuwpop maken. Eigenlijk te veel activiteiten om op te noemen.

Hieronder is slechts een klein deel activiteiten weergegeven, maar mocht je andere ideeën hebben neem dan gerust contact op want wij kunnen in de meeste gevallen alles voor jou regelen om onbezorgd van een welverdiende wintersportvakantie te genieten.
hondensledetocht01
5- daagse hondensledetocht door de Zweedse wildernis

Reizen met een groep zeer goed opgeleide Alaska Husky’s door een winter wonderland, de stoom van de adem van de honden en hoort alleen het geluid van het geritsel van hondenpoten en sleden door de krakende sneeuw. Een betere manier om kennis te maken de Zweedse wildernis is er niet.

Meer informatie klik hier!

 

hondensledetocht033- daagse hondensledetocht door de Zweedse winter

Deze 3- daagse hondensledetocht is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!In het zuidelijk deel van het berggebied ligt een mooi wintersportgebied Sälenfjällen. Hier ligt het plaatsje Sälen dat zich heeft ontwikkeld tot een van Europa’s grootste skiresorts. Gasten komen hier om een breed scala van wintersportactiviteiten uit te oefenen.Een van deze activiteiten zijn hondensledetochten. Wij weten wel waarom!

Meer informatie klik hier!

 

skalsjogarden-02Wintersport vanuit Skålsjögården in Zweden

Wintersport vanuit Skålsjögården ervaar je stilte, stilte en volledige vrijheid van stress. Met een stap buiten de deur bevind je je gelijk in de wildernis met gemarkeerde wandelpaden, mountainbike paden of geniet in de winter door te crosscountry skiën, sneeuwschoenwandelingen etc.

Meer informatie klik hier!